HENSTILLING TIL NM-DELTAGERE

Vi henstiller deltagere i NM til å frede Vingersjøen frem til arrangementet. Det er forholdsvis liten sjø som skal benyttes, og som lett lar seg påvirke av prøvefisking. Henstillingen går ut fordi vi ønsker et best mulig fiske for våre deltagere i NM.



onsdag 23. februar 2011

FISKETIPS Sigernessjøen LAG NM


INFORMASJON OM SIGERNESSJØEN
Sigernessjøen er en reltivt ubrukt sjø i konkurranse-sammenheng, men har vært en sjø som er blitt mye brukt til matfiske. Sjøen er relativt dyp, og huser mye storabbor. Det er tatt flere abbor på over 1,5 kg i denne sjøen i moderne tid. Isfiske på sjøen kan til tider være vanskelig, men det er alltid mulighet til å fange fin fisk her.Tidligere er konkurranser vunnet på en blanding av stort og smått, og har det vært trøgfiske så er det småfisk som har blitt tatt.
Ettersom sjøen er dyp er det lurt å prøve også de dypere partiene. Ofte står den større fisken her i små grupper. Fiske ned til 15 meter kan gi gode resultater. Av redskap fungerer det meste, men på trege dager er myshkaen suveren. Men husk solid redskap uansett hva du bruker. ettersom abboren er stor, er fiskeplassene ofte ikke de samme. Typiske plasser der den ofte treffes er på skarpe kanter der det brått blir dypere. Vinnervekter på denne sjøen har tidligere ligget på 2-4 kg, og vi tror at vinnerlaget vil ha 7-10 kg. Fordi det er storabboren som kommer til å avgjøre tror vi at alle lag har en reell vinnersjanse på dette vannet.
Håper du og dine lagkamerater finner veien til Sigernessjøen lørdag 5 mars for en hyggelig dag på isen!
Hilsen oss i Raufjøringen
Her er kart over sjøen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sponsor