HENSTILLING TIL NM-DELTAGERE

Vi henstiller deltagere i NM til å frede Vingersjøen frem til arrangementet. Det er forholdsvis liten sjø som skal benyttes, og som lett lar seg påvirke av prøvefisking. Henstillingen går ut fordi vi ønsker et best mulig fiske for våre deltagere i NM.



mandag 28. februar 2011

Intervju nr 1


Vi har spurt noen tilfeldig utvalgte isfiskere og NM-deltagere om hva de tror og mener om fiskinga vår og kommende NM! Håper dere liker lesninga :o)
Førstemann eller kvinne rettere sagt ut er:

Navn: Torild Langerud
Alder: 52
Klubb: Raufjøringen

Dette er min 8 sesong, var med sønnen som "assistent" for 9 år siden, synes det så spennende og kjempemoro ut :-) Dermed var det gjort.

Hva fisker du helst med? Lokkemeite, pimpel eller myshka? Hvorfor?

Fisker nok aller mest med myshka og lokkmeite. Har liksom mest dreisen på disse. Forsøker pimpel sånn av og til med varierende resultat. Må nok trene mer med denne teknikken, gitt.

Det blir mye farting i løpet av en sesong. Hva gjør dette med isfiske så
spesielt for deg?

Det blir en god del farting hit og dit i løpet av desember - april. Det blir mange mil på veien. Men det er verdt det. Godt miljø, trivelige folk, en stor "familie" som liker å møtes, som konkurrerer mot hverandre og seg selv, som liker å være ute i frisk luft, som fryser litt av og til, men som for det meste har gode opplevelser på isen. God trim er det også :-)

Hva er ditt beste minne innenfor isfiske?

Har mange gode minner fra isen. Det er ingen hemmelighet at vi jentene gjerne vil slå guttene i en konkurranse, (eller iallefall puste dem i nakken), det er toppers. Derfor var det ganske moro å slå hele gjengen på Skumsjøen i desember 2010.
For 2 sesonger var det Nordisk mesterskap i Sverige. Da vant damelaget fra Norge lagkonkurransen foran Sverige og Finland, takk til May L og Kirsti for godt samarbeid. Ellers så må jeg si at man behøver ikke å vinne for å ha en god dag på isen, moro på Næra i april med ny personlig rekord på ca 11,5 kilo.

Hva tror du blir vinnervekt på NM respektiv lagNM? Og hvem tror du går til
topps under årets NM?

Vinnervekten på lag-NM på Sigernessjøen? Umulig å si. 7 kilo?
Vinnervekt på Vingersjøen? 6 - 8 kilo. Tror det er en Raufjøring som tar gullet på Vingersjøen.

Ja, det var første intervjuet ut... Neste kommer i kveld eller morgen. Følg med følg med!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sponsor