HENSTILLING TIL NM-DELTAGERE

Vi henstiller deltagere i NM til å frede Vingersjøen frem til arrangementet. Det er forholdsvis liten sjø som skal benyttes, og som lett lar seg påvirke av prøvefisking. Henstillingen går ut fordi vi ønsker et best mulig fiske for våre deltagere i NM.



mandag 28. februar 2011

Snø og isforhold på Sigernessjøen 26.02.2011


Frida Haugen klar for merking av Sigernessjøen sammen med pappa Tom Erling.

Ja, da er oppmerking av eventuelle farefulle steder på NM sjøene i gang. Startet med Sigernessjøen, og førsteinntrykket var godt, i hvert fall når det gjelder å ta seg frem.

Isen er 55 cm tykk

Snødybde måler 24 cm lett snø.


Det ble oppmerket på 2 steder, rett til høyre for start, det er her bekken i fra Strengelsrudtjernet kommer ut. Går man ca 400 meter videre nordover kommer man til badeplassen. Her renner Sigernessjøen ut i Lierdammen, noe som gir åpent vann nesten hele vinteren. Det er stort sett disse 2 stedene på Sigernessjøen som kan være litt usikre gjennom vinteren. Ellers kan det tenkes at der bekken i fra Bæreia renner ut i Sigernessjøen, lengst opp i nord til venstre, kan det tidlig eller seint på sesongen være litt usikkert, men på denne tiden av året er det liten vannføring i fra Bæreia og sikkerheten bør derfor være bra.

Frida Haugen hjelper til med oppmerkingen på Sigernessjøen

Mvh Raufjøringen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sponsor